Saturday, May 28, 2016

Instagram update: geng dah kahwenn. Berjemaah pualk tu pilih tarikh.

28/5/16



Pic: 11 years ago.

Caption dbawah mgkin pnjang dan jadi karangan spm.
.
Cuti ni, minggu ni, 3 bestfriend dari geng kami kahwin. Geng ni x popular pun dulu, tapi bahagia dgn sesama sendiri.hahaha. sekolah dulu,setiap hari dapat kumpul semeja kejap pun jadiklah, citer pasal novel, pasal citer kt tv smalam tu, and pasal crushh..opss.haha. sungguh bahagia. G sekolah x excited nk blaja, tp nk jmpa kwan.

Masa form4 gila dgn citer supernatural, dean n sam.hensem kott. Tiap ahad, malam tu tgk supernatural sambil pgang pen and buku, nak catat part2 best untuk dijadikan ulasan esoknya kat sekolah. Haha. Tu xmasuk sembang pasal future boyfriend lg. Msing2 x agak2..nak bf, suami ceo,pakai kete bmw. Pngaruh novel. Too young too dumb to realise. Haha.

And now, kejap je. nk kawen dh korangg?? Start arini, esok, and the highlight is this thursday, wedding my bff aka soulmate.

tak teragak2 budak2 ni pilih tarikh time gini, semua nak kejar sblm puasa. yang sibuknya aku. Haha. Jadi mak andam terjun, kaunselor tanpa tauliah, PA tidak rasmi, tukang masak la apa, request buat itu ini, pagi buta msj tanya kain putih ada x, bekas cincin ada x, camera pun cari nga aku. hoii,ingat aku bukak butik pengantin, photograper,skali nga katering ke.Haha.
Saje la mengimbauu. Selamat jadi isteri orang kepada yang berkenaan. Hope sudi lepak2 lagi pasni. Bukan hope, tp kena sudi gak.

K..sambung jd mak andam.

#jangantanyabilaakunakkahwin #tungguputeradengankudaputih #jangancarijodohuntukaku #naktraveldulu #naklepakrumahdulu #tunggudia #bye

Internet

Dah lama tak lepak Cyber Cafe (CC). Now aku dekat CC. best lepak sini. Terasa keremajaan disini. Pagi2 ni tak ada orang sangat. Budak2 sek...