Friday, January 24, 2014

Entry pertama 2014

Bismillah...

eh dah tahun 2014 ke? haha 24 Jan baru nak update blog..
now holiday,sem break sampai raya cina.lepas tu go back to school.huhu.. drama lagi la sehari nak pergi tu. yes i'm 23 years old. tapi masih liat,sedih, homesick setiap kali nak pergi hostel/rumah sewa. wat to do..i just love my home.....!! kalau la ada U belakang rumah.memang confirm2 aku mintak la.

just quick update.. hope this year better than last year.. wanna be a better muslimah, hamba Allah yang taat, anak yang soleh to my beloved parent, the best kakak and adik to my lovely siblings, good friends to my wonderful friends.. my ikhwan n akhawat se-islam di seluruh dunia.. love u forever!! hope yang terbaik untuk kita semua.




Internet

Dah lama tak lepak Cyber Cafe (CC). Now aku dekat CC. best lepak sini. Terasa keremajaan disini. Pagi2 ni tak ada orang sangat. Budak2 sek...