Thursday, April 8, 2010

KEMBALI~~

Assalamualaikum.. ^_____^
akhirnya..blog ke2 suda tercipta..
actually sebelum ni aku penah buat dh blog..dalam tahun lepas..
tulis 1,2 entry,pas2 stop..
malas+xde masa...(tapi malas y utama)..
nak2 kalau time ada masa n duk rumah..banyak benda lain nk buat..
tapi..bila sibuk,kat hostel,tengah2 nk wat asaiment,blh plak rasa nak blogging..
so,sekrang ni,aku cuti sem..n mood blogging kembali..
oh..blog aku y dulu..hmm..sebab dh setahun xbukak..
akhiranya....ak xingat passoword..
senang2 wat y baru terus..mulakan hidup baru..yang lepas jangan dikenang..
lagipun 2 entry je kot aku menulis dulu..hihihi...
okey2..jumpa lagi next entry.... !!

Internet

Dah lama tak lepak Cyber Cafe (CC). Now aku dekat CC. best lepak sini. Terasa keremajaan disini. Pagi2 ni tak ada orang sangat. Budak2 sek...